Video: vaata, kuidas valmis Genka kossuhiti muusikavideo

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka
Genka Foto: TV3

Eesti räppar Genkal ehk Henry Kõrvitsal valmis juuli alguses lugu nimega «Meie mäng», mis on pühendatud Eesti korvpallile. Nüüd on tulnud ka välja video sellest, kuidas loo päris muusikavideo valmis.

«Tahtsin sellist lugu teha, mis räägib nii vanast kui ka uuest korvpallist ning samuti ka enda äpardunud korvpallikarjäärist. Nagu laulusõnad ütlevad – see mäng mind ei sallinud, aga mina armastasin teda. Nooruses üritasin kossu mängida ja palju trenni teha, aga kuna ma polnud eriti andekas, siis jäi pooleli,» rääkis Genka pärast loo avaldamist. 

«Tahtsime Genkaga teha musavideo, mis oleks läbilõige Eesti korvpalli ajaloost, olevikust ja ka tulevikust,» lausus pärast ametliku video väljastamist produtsent Tiit Loo.

Muusikavideos käivad läbi korvpallilegendid nagu Martin Müürsepp, Margus Metstak, Gert Kullamäe, Jaak Salumets, Bamba Fall ja paljud teised. Väikest poissi, kellel on muusikavideos väga suur roll, mängib Gert Kullamäe noorem poeg Oliver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles