Super Bowli tšempionit ähvardab 25-aastane vanglakaristus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mychal Kendricks
Mychal Kendricks Foto: Tony Dejak / AP

Ameerika jalgpalli suurima auhinna Super Bowli võitja Mychal Kendricks on sattunud seadustega pahuksisse ning teda ootab süüdimõistmisel ees 25-aastane vanglakaristus.

Väidetavalt tegeles Kendricks viimase kahe aasta jooksul siseinformatsiooni kogumisega erinevate turul toimuvate tehingute asjus. 27-aastane mängija nõustus väidetega, et vahetas raha, NFLi pileteid erineva informatsiooni kogumiseks.

Kendricks võitis eelmsel hooajal Super Bowli Philadelphia Eaglesi eest mängides, suvel liitus ta Cleveland Brownsiga, kes vaid paar tundi pärast skandaali tekkimist Kendricksiga lepingu katkestas.

«Neli aastat tagasi osalesin sisetehingutes. Me ei saanud sel ajal veel täpselt aru, mis see endast kujutab ning ei teadnud kõiki detaile illegaalsete tehingute osas. Siiski teadsin, et see on vale ja ma kahetsen oma tegu kogu südamest,» rääkis Kendrick BBC-le pärast skandaali avalikuks tulemist.

Kendricksi ülekuulamisega tehakse algust detsembris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles