Ferrari meeskonna juhi vend avalikustas kogemata Leclerci ühinemise Ferrariga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Leclerc.
Charles Leclerc. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Ferrari Vormel 1 meeskonna juhi John Elkanni vend Lapo Elkann tegi täna hommikul sotsiaalmeedias avalduse, milles õnnitles Charles Leclerci meeskonnaga ühinemise puhul.

Nimelt vahendab Itaalia väljaanne La Gazetta dello Sport, et täna hommikul tegi Lapo Elkanni firma Garage Italia sotsiaalmeedias postituse, milles õnnitleti Sauberi pilooti Leclerci Ferrari meeskonnaga ühinemise puhul. Hiljem antud postitus aga kustutati.

«Charles, tunneme uhkust selle üle, et oleme kõrgelt hinnanud sinu võimeid F1 sarjas läbi lüüa alates esimest päevast, kui sa Vormel 1 sarjas sõitma hakkasid. Tunneme uhkust, et oleme sind toetanud sinu kajääri jooksul ja veelgi õnnelikumaks teeb meid see, et näeme sind peagi punases vormelis sõitmas!» seisis Itaalia väljaande sõnul Elkanni firma postituses.

Eelmisel nädalal Monza GP ajal teatas teine Itaalia väljaanne Corriere del Sport, et soomlase Kimi Räikköneniga lepingut ei pikendata ja teda hakkab asendama just Leclerc. Siiski vaatamata paljudele kuulujuttudele pole Ferrari meeskond ise veel 38-aastase Räikköneni asendamise kohta ühtegi kinnitust andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles