USA lahtistel finaali jõudnud jaapanlanna: ma armastan Serena Williamsit!

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka
Naomi Osaka Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Naomi Osaka tegi Jaapani tennise ajalugu, kui jõudis USA lahtistel naiste üksikmängus finaali.

20-aastane jaapanlanna Osaka alistas ööl vastu tänast mulluse finalisti Madison Keys 6:2, 6:4. Poolfinaalis tõrjus ta kõik Keysi 13 murdepalli, suutes ise vastase servi murda kolmel korral.

Kui Osaka käest küsiti pärast mängu, mis ta endale viimase punkti ajal enne servimist ütles, lausus jaapanlanna: «Palun ära tee topeltviga.» Kui ajakirjanik küsis, miks sa nii mõtlesid, siis oli Osaka vastus kindel: «Serena. Ma armastan Serenat!»

Osakale kaotanud Keys kiitis pärast mängu samuti noort vastast: «Ma arvasin, et suudan saada murde, aga igal korral suutis ta lüüa tugeva ässa. Mul oli väga keeruline. Ma arvasin, et ma suudan ta alistada, aga ta ei andud kuskilt otsast järgi. Ta mängis imelist tennist.»

Jaapanlastest teeb suurpärast mängu ka meeste üksikmängus, Kei Nishikori, kes läheb homme poolfinaalis vastamisi Novak Djokoviciga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles