USA lahtistel vigastuse tõttu loobunud Nadal: see polnud enam tennis, mida me mängisime

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

USA lahtiste tiitlikaitsja Rafael Nadal andis poolfinaalis kahe seti järel seisult 6:7 (3), 2:6 loobumisvõidu Juan Martin del Potrole, kuna hispaanlase põlv sai vigastada.

«Esimeses setis tundsin, et midagi on mu põlves valesti. Andsin sellest loomulikult oma taustajõududele kohe märku. Pärast seda ootasin ja vaatasin, kas olukord läheb paremaks või mitte, aga kahjuks läks sel korral vigastus hoopis hullemaks,» rääkis vigastatud Nadal pärast kohtumise lõppu.

«Mul oli väga keeruline mängimist jätkata. Lõpuks olin ma meeletus valus ja see ei olnud enam tennis, mida me mängisime. Meil oli väljakul üks mees kes mängis ja teine, kes lihtsalt seal seisis,» lausus Nadal.

«Ma vihkan loobumist kogu südamest, aga ma ei oleks suutnud selle vigastusega veel üht setti mängida, see oleks minu jaoks juba liiast olnud,» lausus Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles