Djokovic alistas US Openi poolfinaalis suurepärase turniiri teinud jaapanlase

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: MATTHEW STOCKMAN / AFP

Novak Djokovic jõudis sammu lähemale oma 14ndale suure slämmi turniirivõidule, kui alistas USA lahtiste poolfinaalis jaapanlase Kei Nishikori 6:3, 6:4, 6:2.

Serblane Djokovic ei olnud maailma 21. reketi Nishikoriga absoluutselt raskustes, suutes igas setis kindlalt oma paremuse maksma panna ja nii sammuda turniiri finaali, kus teda ootab ees argentiinlane Juan Martin del Potro.

«See tähendab minu jaoks kõike. Üritan saada nii heaks mängijaks, kui mul vähegi võimalik on. Teen iga päev karmi tööd selle nimel, et jõuda uutesse kõrgustesse ja kui ma näen ka reaalselt, et ma saavutan midagi suurt, annab see mulle jõudu juurde,» vahendab BBC Djokovici mõtteid.

Kui 31-aastane Djokovic peaks suutma Del Potro finaalis alistada, siis saab temast läbi aegade paremuselt kolmas tennisist. Temast oleks siis rohkem suure slämmi turniire võitnud vaid Roger Federer (20) ning Rafael Nadal (17).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles