Maltsev jättis Ilvese koduse tiitlita

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves
Kristjan Ilves Foto: Adam Illingworth

Sellel nädalavahetusel on Otepääl Tehvandi K90 hüppemäel toimumas Eesti meistrivõistlused nii suusahüpetes kui ka kahevõistluses. Täna selgitati välja Eesti absoluutklassi meistrid suusahüpetes.

Meeste absoluutklassis näitas tugevat ülekaalu Elva suusaklubi sportlane Kevin Maltsev, kes lendas mõlemal hüppel üle 90 m – 95 m ja 99,5 m, kokku talle 255 punkti ning Eesti meistrivõistluste kuldmedal. Teise koha võitles välja Kristjan Ilves, kes hüppas 92 ja 95 m ning sai 242,5 punkti. 87 ja 92 meetriste hüpete eest 221,5 punkti teeninud Nõmme suusaklubi sportlane Ivo Niklas Hermanson sai kolmanda koha.

Kevin Maltsev
Kevin Maltsev Foto: Adam Illingworth

Naiste absoluutklassis võitis Eesti meistritiitli Võru SK/Andsumäe SK sportlane Annemarii Bendi, kes hüppas esimeses voorus 80 m ning teises hüppevoorus 81 m, kokku 180,5 punkti. Teise koha sai klubikaaslane Triinu Hausenberg, kelle kauguseks hüppemäel mõõdeti esimeses voorus 68,5 m ning teises 69,5 m, punkte kokku 124,0. Kolmandaks jäi seekord Carena Roomets, kelle mõlema hüppevooru pikkused mõõdeti 43 m peale.

Lisaks jagati välja ka Eesti meistritiitlid võistkondlikes suusahüpetes. Naiskondade võistluses läks kuldmedal Võru Spordikool/Andsumäe Suusaklubile (Annemarii Bendi, Triinu Hausenberg, Carena Roomets).

Suusahüpete meeskondlikus arvestuses saavutas ülekaaluka võidu Elva Suusaklubi (Andreas Ilves, Kristjan Ilves, Kevin Maltsev) 616 punktiga, teine koht läks Nõmme Suusaklubile (Ivo Niklas Hermanson, Taavi Pappel, Robert Lee) 565 punktiga ning kolmas koht ES Otepää Põhjakotkale (Hanno-Henri Reidolf, Markkus Alter, Karl-August Tiirmaa) 518,5 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles