Ragnar Klavan Postimehele: sain raviva süsti, Soomes selgub, kas aitas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vs Belgia 0:2 Lilleküla staadionil. #15 Ragnar Klavan.
Eesti vs Belgia 0:2 Lilleküla staadionil. #15 Ragnar Klavan. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan, kes jääb tänasest Rahvuste liiga mängust vigastuse tõttu eemale, lausus Postimehele, et ei oska teisipäevases Soome-mängus osalemise kohta veel midagi öelda.

«Sain vereplasma süsti, mille järel peab 48 tundi jalale täielikku rahu andma,» sõnas Klavan. «Esimese trenni teen alles Soomes, eks siis paistab, kuidas on. Olen väga tänulik koondisetreeneritele, kes lasevad mul end ravida,» lisas ta. Halvemal juhul võiks sellise vigastuse süvenemine tervelt kuuekuulist mängupausi.

Klavani sõnul andis kõõlus tunda juba Liverpooli päevil, kuid siis õnnestus tal valu kontrolli all hoida. Probleem süvenes aga hooaja eel, kui Liverpool pidas USAs kontrollmänge. «Mängisime seal NFLi väljakutel, mis on hirmkõvad. Ja Itaalias on sama lugu - treeningväljakud on samuti palju kõvemad kui Liverpoolis,» märkis ta. Lisaks peab Cagliari oma kodumänge ajutisel staadionil, mis on rajatud parkimisplatsile ning mille aluskihid pole seetõttu samuti kõige pehmemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles