Vene tegi uues klubis debüüdi, vastaseks Barcelona

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Roberto Pistilli/Pallacanestro Reggiana

Äsja Hispaania korvpalli kõrgliigasse siirdunud Siim-Sander Vene tegi uue koduklubi Manresa BAXI särgis ka debüüdi. Kataloonia karika poolfinaalis kaotati Barcelonale 63:78.

Vene viskas 17 minutiga 7 punkti, andis ühe resultatiivse söödu ning tegi ühe pallikaotuse.

Manresa parim oli 21 punktiga ameeriklasest tagamängija Ryan Toolson, Barcelona suurim punktitooja oli 15 punktiga Ante Tomic.

Vene sõlmis Manresaga poolteist kuud kestva lepingu ning ta asendab äsja vigastada saanud Manresa tuntuimat pallurit Justin Doellmani. USA päritolu Kosovo koondislase ja Barcelona endise ääremängija ravi peaks kestma just nii kaua. Seoses sellega jäi Vene eemale ka koondisemängudest.

«Loomulikult on mul kahju ootamatult koondise juures lahkuda. Olin valmis enda panuse eelseisvates MM-valikmängudes andma, kuid olukord nõudis kiiret reageerimist. Olin terve suve pakkumist oodanud ja raske oleks olnud ära öelda,» kommenteeris Vene olukorda Basket.ee-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles