Ohtliku vigastuse tekitanud Saksamaa kaitsja vabandas Pavardi ees

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benjamin Pavard
Benjamin Pavard Foto: Pressefoto Rudel/Herbert Rudel / imago/Sportfoto Rudel

Neljapäeval toimunud Rahvuste liiga kohtumises Saksamaa ja Prantsusmaa vahel juhtus intsident, kus Saksamaa kaitsja Antonio Rüdiger tabas putsaga prantslasest kaitsjat Benjamin Pavardi kaela pihta.

Rüdiger tabas prantslast karmilt jalgpallijalatsiga kaela pihta olukorras, kus Pavard oli palli sakslase eest ära niitnud. Rüdigeri putsakorgid jätsid Pavardi kaelale suured jäljed. Pärast mängu lõppu otsustas sakslane Pavardi ees vabandada.

M«inu viga Pavardi vastu ei olnud tahtlikult sooritatud, see juhtus kogemata. Ühtlasi soovin Pavardile kiiret paranemist,» kirjutas Rüdiger oma Twitteri kontole.

Pavard, kes mängib klubijalgpalli Saksamaal Stuttgartis, oli võimeline pärast kolmandal mänguminutil juhtunud karmi intsidenti siiski mängu jätkama ning suutis mängu lõpuni mängida. Mäng Saksamaa ja Prantsusmaa vahel lõppes 0:0 viigiga.

Benjamin Pavard
Benjamin Pavard Foto: Peter Schatz / imago/ActionPictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles