Postimehe eksklusiiv: vaata fotosid Eesti koondise mängujärgselt koosviibimiselt

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise mängijad kogunevad pärast igat koduväljakul peetud kohtumist A. le Coq Arena VIP-looži mängujärgsele koosviibimisele. Nii ka pärast eilset Eesti - Kreeka Rahvuste liiga matši. Postimees vahendab mõned fotod seni alati avalikkuse eest suletud olnud ürituselt.

Kuna eilse mängu lõpuvile kõlas 23.40 kandis, saabusid mängijad VIP-looži alles pärast südaööd. Mitmeid ootasid seal ees kohtumist tribüünilt jälginud pereliikmed. Ametlik osa piirdus kahe episoodiga, millest esimene oli alaliidu presidendi Aivar Pohlaku lühike pöördumine.

«Aitäh mängu eest. Siin ruumis valitsev tõsine meeleolu näitab, et ambitsioon oli suurem kui tulemus. Oli päris palju positiivset, aga nagu spordis ja eriti jalgpallis, ei taga see alati tulemust.

Me ei saanud mängu sisse. Ühelt poolt võib põhjuseks olla eestlaslik ettevaatlikkus, aga teisalt tõik, et need mängud peetakse teistsuguses tempos kui oleme tavaliselt harjunud. Seda tuleb edaspidi silmas pidada.

Kuulume Rahvuste liigas C-divisjoni, mis on tänasel hetkel objektiivselt piir, kuhu küündime. Et siin edukad olla, peame igas mängus end ületama. Teisipäeval on järgmine variant mängus Soomega. Mis oleks magusam, kui kurvastada naabreid,» rääkis Pohlak.

Seejärel andis eilset Eesti - Kreeka mängu toetanud Tele2 personalidirektor Helena Evert andis üle mängu parima auhinna, milleks oli Tauno Kangro pronksist taies «Kalevipoja kojutulek». Selle omanik selgus publikuhääletusel, kes valis välja poolkaitsja Konstantin Vassiljevi.

Et Eesti koondist ootab juba täna ees reis Turusse, kus teisipäeval minnakse vastamisi Soomega, jäi mängujärgne koosviibimine seekord väga lühikeseks, sest kõik eelistasid minna koju puhkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles