Ehmatuse üle elanud Kalev/TLÜ oli kontrollkohtumises võidukas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bamba Fall.
Bamba Fall. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Algaval hooajal Eesti-Läti ühisliigas osalevad Tallinna Kalev/TLÜ ja TTÜ korvpallimeeskond pidasid omavahel kontrollkohtumise, millest võitjana väljus Tallinna Kalev skooriga 85:74.

TTÜ alustas kohtumist paremini ja võitis avaveerandi 22:9, kuid poolajaks leiti end 35:37 kaotusseisust. Kalev suurendas kolmandal veerandajal eduseisu 12 silmale ja viimane neljandik kuulus TTÜ-le 24:23, mis tähendas kokkuvõttes Kalevil 11-punktilist võitu, vahendas Korvpall24.ee.

Võttes aluseks Tallinna Kalev/TLÜ Facebooki lehel üleval olevat veidi puuduliku kvaliteediga protokolli fotot, siis võitjate poolelt viskas Bamba Fall 17 punkti, Taylor Stafford ja Leemet Loik tõid võrdselt 13 silma.

TTÜ eest tõi Levi Martin Giese 13 ja Gregor Arbet 12 punkti. Reni Alvin Kuimet lisas 8, Sten Olmre, Sander Viilup ning Norman Käbin võrdselt 7 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles