«Näljased välismaalased, vananevad veteranid ja arenevad noored»

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna Kalev/TLÜ korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe sõnas enne algavat klubihooaega, et meeskond on komplekteeritud.

«Kui arvestame meie võimalusi ja tingimusi, siis tegelikult on meeskond komplekteeritud ja võib täitsa rahul olla,» sõnas Kullamäe. «Tahtsime veel mõnda eestlast võtta, aga turg on vaba ja mängijad valisid teise klubi.»

Mullu Tallinna Kalevis mänginud Tom Kaldre ja Martin Jurtom siirdusid mõlemad algavaks hooajaks piirlinna Valga-Valka klubisse. «Mina soovisin väga nende jätkamist, aga ei jõudnud tingimustes kokkuleppele,» rääkis Kullamäe.

Tallinna Kalevis mängivad algaval hooajal eestlased Silver Jurno, Karl-Johan Lips, Leemet Loik, Mario Paiste Ron-Arnar Pehka, Kaido Saks, Janar Talts, senegallane Bamba Fall ning ameeriklased Damarcus Harrison ja Tayler Stafford.

«Kõik noored võiksid meeste vahel järgmise sammu edasi astuda ja kui Bamba, Janar, Saks ja Paiste sammu tagasi ei tee, on juba hea,» viskas Kullamäe nalja. «Meil on näljased välismaalased, vananevad veteranid ja arenevad noored.»

Kullamäe sõnul pole klubi mingisuguseid kindlaid eesmärke (veel) uueks hooajaks seadnud. Ka mitte peatreenerile. «Ei ole eesmärke seadnud. Teised meeskonnad alles komplekteerivad ja ei tea, mis pundid kokku saadakse,» sõnas juhendaja.

Eesti meistrivõistluste medalist Kullamäe veel unistada ei julge. «Selle peale pole enne aprilli mõtet mõelda, satsid on võib-olla muutunud ja võib-olla olen ise selleks ajaks kinga saanud, mis ma ikka nii palju ette mõtlen,» lõõpis Kullamäe. «Alustame uue liigaga ja vaatame, kus jõulude ajal oleme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles