Hispaania jalgpallurite ühing sai võidu: mängijad otsustavad ise, kas nad soovivad Ameerikas liigamänge pidada

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: David Ramirez / Ukko Images / Pacific Press/Sipa USA

La Liga pidas pikalt plaani korraldada üks Hispaania kõrgliiga mäng Ameerika pinnal. Sel hooajal oli planeeritud mänguks Girona kodumäng Barcelonaga, mis pidi toimuma Miamis. Siiski otsustati, et mängijad saavad ise valida, kas nad soovivad mängu Ameerikas pidada või mitte.

27. jaanuaril on planeeritud pidada kohtumine Ameerika pinnal, kuna La Liga sõlmis USA firma Releventiga 15-aastase lepingu, mille üheks osaks on Hispaania kõrgliiga mängu toomine Ameerika fännidele koju kätte.

Siiski väidab Hispaania jalgpallurite ühendus (AFE), et viimane sõna jääb öelda mängijatel endil. AFE saab tuleval nädalal täpse kavandi, kuidas mäng Ameerikas toimuma saaks ning seejärel edastatakse see mängijatele, kes saavad otsustada, kas neile see sobib või mitte.

«Hetkel on suurimaks probleemiks see, et mängijatel pole aimugi, kuidas selline kohtummine välja peaks nägema. Me anname neile reaalse kava, kus on kirjas, kuidas kõik toimima hakkab ning seejärel laseme neil endil otsustada,» vahendab BBC AFE sõnumit.

Kuigi paljud Barcelona toetajad ei ole otsusega rahul, on Girona meeskond pigem ideega rahul, kuna väikesem meeskond loodab nii suurendada oma toetajate hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles