Hispaania koondise peatreener maailma parima jalgpalluri valimistest: Modric on hea, aga maailma parim on Messi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Enrique.
Luis Enrique. Foto: ANDER GILLENEA / AFP / Scanpix

Hispaania jalgpallikoondise peatreener ja endine FC Barcelona meeskonna peatreener Luis Enrique ei jätnud oma arvamust aasta parima jalgpalluri valimisel kuidagi enda teada.

Nimelt on varsti käes Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) aasta parim mängija valimised. Sel hooajal kuuluvad valikusse sarnaselt UEFA aasta parima mängija valimisel Cristiano Ronaldo, Luka Modric ja Mohamed Salah.

Hispaania koondise peatreenerilt Enriquelt küsiti enne Rahvuste liiga kohtumist Horvaatia, et kas tema meelest võiks Luka Modric saada ka FIFA aasta parimaks mängijaks. «Kui rääkida horvaatidest, siis nii Modric kui ka Ivan Rakitic vääriksid mõnda individuaalset tiitlit,» vastas Enrique.

«Kui me aga räägime maailma parimast mängijast, siis mina annaksin selle tiitli kindlasti Lionel Messile. Messi on kõikidest teistest eelnimetatud mängijatest ühe astme võrra kõvemal tasemel. Ta on parim,» vastas Enrique.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles