Quintana vastas kriitikutele: teie mulle haiget ei tee, aga mu jalad teevad küll

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nairo Quintana
Nairo Quintana Foto: Alvaro Barrientos / AP

Kolumbia rattur Nairo Quintana ütles pärast Hispaania velotuuri 15. etappi, et kriitikud talle haiget ei tee, küll aga teevad seda tema jalad.

Quintanat kritiseeriti, et ta ei suutnud 15. etapil rünnata ning aega tagasi võtta. Ootused tema suhtes olid suured, sest kaks aastat tagasi kindlustas ta endale samal etapil velotuuri üldvõidu.

Quintana kaotas lõpuks velotuuri üldliidrile Simon Yatesile kaheksa sekundit ning jääb temast nüüd maha 33 sekundiga. Kahe mehe vahel on veel Alejandro Valverde, kes kaotab Yatesile 26 sekundiga.

«Mind ei huvita see aeg, mille ma finišis kaotasin, kuid andsin ära boonussekundid. See mulle ei meeldi,» tunnistas Quintana, kes andis võrreldes Yatesiga ära neli boonussekundit. «Kriitikud mulle haiget ei tee, aga vahepeal teevad seda mu jalad. See on ka põhjus, miks ma ei rünnanud. Ma ei ole nii võimas, ma ei ole teistest parem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles