Liverpooli väravavahi viieaastane poeg suri vähki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Jones
Brad Jones Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli väravavahi Brad Jonesi viieaastane poeg Luca suri verevähki.

Luca Jonesil diagnoositi leukeemia 18 kuud tagasi. Pärast luuüdisiirdamist oli ta paranemas, kuid veebruaris selgus, et vähk on tagasi ja pärast pikka võitlust suri ta reede õhtul, vahendab Reuters.

29-aastane Jones valiti mullu Austraalia MM-koondisesse, kuid vahetult enne finaalturniiri algust sai ta teada, et tema pojal on leukeemia ning ta lendas tagasi koju.

Jones mängis aastatel 2001-2010 Middlesbrough’s ning liitus seejärel Liverpooliga. Jones on Liverpooli eest Inglismaa kõrgliigas mänginud vaid kahes mängus, praegu on ta laenulepingu alusel Derbys.

Middlesbrough mängijad kandsid eilses mängus Jonesi poja mälestuseks musti leinalinte. Jonesile avaldas kaastunnet ka Austraalia koondise staar Tim Cahill. «Olen mõtetes Brad Jonesi ja tema perega. Puhka rahus Luca, ilus ingel. See pole aus,» kirjutas Cahill Twitterisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles