Türgi väljaanded: Özil on talvel liikumas Arsenalist Türgi kõrgliigasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images

Türgi väljaanded on levitamas kuulujuttu seoses sellega, nagu oleks Arsenali poolkaitsja Mesut Özil liitumas talvel üllatuslikult Türgi tippmeeskonnaga.

Türgi väljaanne Fotomac väidab, et Fenerbahce on valmis maksma Arsenalile suurt summat, et tuua oma meeskonda sakslane Özil. Fenerbahce kasuks räägib see, et Arsenali peatreener Unai Emery pole Öziliga parimaid suhteid leidnud pärast eelmisel kuul tekkinud sõnelust.

29-aastane Özil on lisaks kõigele kõvasti seotud Türgiga. Nimelt on sakslase esivanemad pärit Türgist ja ta peab oma juuri ülimalt oluliseks, olles varem öelnud, et tal armastab nii Saksamaad kui ka Türgit võrdselt. Pärast Türgi presidendi Recep Tayyip Erdoganiga pildi tegemist sattus ta Saksamaal kriitika alla mis lõppes sellega, et poolkaitsja otsustas koondisekarjääri lõpetada.

Fenerbahce raskusteks saab siiski olema leida piisavalt raha, et mees osta ning talle ka soovitud palka maksta. Viimastel aegadel pole Türgi meeskond rahalisest seisukohast liigselt stabiilses seisus olnud. Lisaks sellele on väidetavalt Özilist huvitatud ka Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles