Madridi Reali tähtmängija tegi MM-finalisti vastu oivalise esituse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Asensio (number 20) oli Hispaania koondise võtmemängija Rahvuste liiga kohtumises Horvaatiaga.
Marco Asensio (number 20) oli Hispaania koondise võtmemängija Rahvuste liiga kohtumises Horvaatiaga. Foto: JOSE JORDAN / AFP

Hispaania jalgpallikoondis purustas Rahvuste liiga A-divisjonis Marco Asensio eestvedamisel lõppenud maailmameistrivõistlustel finaali jõudnud Horvaatia koondise 6:0.

Madridi Reali ründava poolkaitsja arvele jäi suures võidumängus värav ja kolm resultatiivset söötu. Ta jõudis sihile 33. minutil, kui hoolitses teise värava eest. Lisaks tegi ta eeltöö kolmandale väravale, kui pall põrkas 35. minutil Horvaatia väravavaht Lovre Kalinicist väravasse. Kusjuures kõik resultatiivsed söödud jagas Asensio teisel poolajal.

Viimase kümne aasta jooksul on ühes mängus andnud Hispaania koondise eest kolm resultatiivset söötu lisaks Asensiole vaid Nolito (2018. aasta maailmameistrivõistluste valikmängus Liechtensteini vastu).

22-aastane Asensio sooritas mängus Horvaatiaga kolm pealelööki ja andis 62 söötu, millest kohale jõudis koguni 59. Märkimisväärne täpsus!

Rahvuste liigas kaks mängu pidanud Hispaania juhib A-divisjoni 4. gruppi kuue punktiga, sealjuures väravate vahega 8:1. Järgnevad ühe kohtumise pidanud Inglismaa (väravate vahe 1:2) ja Horvaatia (0:6) – kumbki koondis pole veel punktiarvet avanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles