PM Turus. Martin Reim videointervjuus: ma vihkan kaotusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim vihjas teist mängu järjest, et rünnakul jääb kvaliteedist puudu. Kui laupäeval tuli Lillekülas vastu võtta 0:1 kaotus Kreekalt, siis seekord ei suudetud väravat lüüa põhjanaabritele, kellele jäädi Turus alla sama tulemusega.

«Ütlen ausalt: ma vihkan kaotusi. Ükski treener ei taha kaotada,» olid Reimi esimesed muljed pärast teist järjestikust 0:1 kaotust Rahvuste liigas.

«Ma võin öelda, et ei jäänud selle taha, et me ei tahtnud. Me väga tahtsime siit punkte saada ja võita. Aga midagi jääb meil kvaliteedist puudu, et viimased söödud ja viimased löögid läheksid vähemalt raami, et oleks mingisugune šanss väravat saada. Peab ütlema, et soomlased olid igal pool ees olemas ja need, mis täitsa vabalt väravale lendasid, läksid üle. Nii on raske väravaid lüüa,» võttis Reim mängu kokku.

Eesti koondis on viimasest kuuest mängust kaotanud viis ja väravad ei taha kuidagi tulla. Kas on vaja mingisugust muutust?

«Meil ei ole võtta kuskilt viit uut ründajat - et siis tuleme ja laksutame. Võib-olla on Rauno Sappinen hea hoo peal veel, aga kas ta nendes mängudes hakkama saab… Tuleb kindlasti anda võimalus. Me ei hakka täiesti uut stiili mängima. Me võime mängida, et pikk pall ette ja järgi, aga selleks on vaja seda tüüpi ründajat. Meil ei ole sellist tüüpi, kes murraks Soome keskkaitsjad jõuga maha. Tuleb lähtuda meie mängijate individuaalsetest oskustest ja tugevustest,» vastas juhendaja.

«Loomulikult on iga kaotuse puhul võimalik öelda, et oleks võinud teist taktikat, teist asetust või teisi mängijaid kasutada. See on sport. Enne mängu ei tea kunagi lõpptulemust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles