Osaka rääkis, mis emotsioone talle skandaalne finaalmäng tekitas (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: MARTIN BUREAU / AFP

USA lahtistel naiste üksikmängu võitnud jaapanlanna Naomi Osaka rääkis, mis tundeid tekitas temas finaalmängu ajal enesekontrolli kaotanud Serena Williamsi käitumine.

«Ma ei tundnud kurbust, sest ma ei osanud oodata, mida tunda,» ütles Osaka, kes oli auhinnatseremoonial pisarais. «Kuna see oli minu esimene suure slämmi turniiri võit, tundsin end õnnelikult, sest teadsin, kui suur saavutus see on.»

«Mul polnud hetkekski mõttes olla kurb. Mul polnud ju varem isegi suure slämmi finaali kogemust,» jätkas 20-aastane Osaka.

Mäletatavasti sõimas tema finaalivastane Williams mängul õigust mõistnud kohtunikku vargaks ja valetajaks, loopis reketit ning nõudis kohtunikult avalikku vabandust, et too teda reeglitevastase käitumise eest karistas.

Kuigi Williams on saanud endale palju poolehoidjaid, et julges enda õiguste eest seista, on teda ka palju kritiseeritud. Eelkõige selle eest, et võttis finaalmängus tähelepanu ära suurepäraselt mänginud Osakalt.

Serena Williams pidas tulise sõnavahetuse pukikohtunik Carlos Ramosega, mis tõi talle kolm järjestikust karistust.
Serena Williams pidas tulise sõnavahetuse pukikohtunik Carlos Ramosega, mis tõi talle kolm järjestikust karistust. Foto: Danielle Parhizkaran/Usa Today Sports/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles