Postimehe video: Alar Varrak avaldas, kes hakkab NBA tähte katma

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste korvpallikoondise abitreener ja korvpalliliidu spordidirektor Alar Varrak külastas Kanal 2 saadet «Hommik!», kus rääkis muuhulgas tänasest Saksamaa – Eesti MM-valikmängust ja avalikustas, kes meie meestest Oklahoma City Thunderis mängivat sakslast Dennis Schröderit katma hakkab.

«Meil on siin plaanid valmis. Proovime kavaldada. Tavaliselt nii ei öelda, aga võin siin saates «Hommik!» sellise poolunes peaga välja öelda, et paneme kohe talle noore Sander Raiseste kõri kallale,» kasutas Varrak korvpallitreeneri Andres Sõbra väljendit. «Ja taktikaliselt teised aitavad. Meil on plaan A, B ja C, kuidas teda katta,» lubas Varrak.

«Eks treenerid ja mängijad pabistavad ette ja taha, aga kui pall õhku visatakse, siis pole aega enam pabistada, vaid mängida ja keskenduda mängule.»

Varrak vihjas, et Eestil on Saksamaa vastu mingisugune võimalus olemas. «Kui me suudame meeskondlikult mängida ja võidelda, siis on kõik võimalik. Oleme ennegi näidanud häid mänge just meeskonnana ja häid võite saanud,» sõnas ta.

Eesti – Saksamaa MM-valikmäng algab täna õhtul kell 19 Saku Suurhallis.

Lisaks rääkis Varrak korvpalli 2021. aasta Euroopa meistrivõistlustest, mida Eesti soovib korraldada. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles