Tottenhami peatreener kaitseb purjus peaga rooli asunud Lloris'd: ta on tõeline mees

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images

Hugo Lloris sattus möödunud nädalal skandaali keskmesse, kui jäi politseile vahele purjus peaga autoga sõites. Vaatamata sellele otsustas Tottenhami peatreener siiski Lloris'd ka edaspidi usaldada ja kaptenipeal jääb prantslase käele.

Lloris kes on hetkel platsilt eemal reielihase vigastusega, sai 56 000 eurot trahvi ning lisaks sellele eemaldati prantslane 20 kuuks õigus osaleda liikluses. Vaatamata sellele toetab Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino siiski oma väravavahti ja nii jätkab prantslane siiski meeskonna kapteniga.

«Loomulikult pole see hea, ja loomulikult ei tunne ta ennast selle pärast hästi. Lloris lausus, et ta on selles olukorras süüdi ja selline tegu oli temalt vastutustundetu. Ta on tõeline mees, et ta seda tunnistab. Minu arust on nii, et kõik võivad vigu teha, keegi pole perfektne. Lloris tegi vea ja saab kogu oma karistuse ühiskonna poolt kätte,» rääkis Pochettino.

«Selline eksimus oli tõsine õppetund kõigile. Ta tuli kohe esimesena minu juurde ja lasus, et see on tema jaoks meeletu õppetund, ta mõistis et tegi vea ja ütles koheselt, et peab selle eest nüüd maksma. Tõelise mehena ta nõustub kõigega ja maksab oma trahvid,» lasus Pochettino.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles