Vettel avalikustas, kes on tema suurim vaenlane tiitliheitluses Hamiltoniga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: JOHANNES EISELE/AFP

Ferrari piloot Sebastian Vettel usub, et on iseenda suurim vaenlane tiitliheitluses Lewis Hamiltoniga.

Vettel on enne nädalavahetusel toimuvat Singapuri GP-d 30 punkti MM-sarja üldarvestuses valitsevast maailmameistrist Hamiltonist taga. Vettel võiks olla ka sarja üldarvestuses Hamiltonist ees, aga sel hooajal on ta teinud mitmeid sõiduvigu, mille tõttu on kaotatud hulga punkte.

«Minu suurimaks vaenlaseks sel aastal olen mina ise. Kui meil on on antud hetkel võimalik veel MM-tiitli peale võidu sõita, teeme kõik selleks, et see nii ka läheks. Antud hetkel on olukord küllaltki lihtne: Lewis on minust ees ja minul on vaja temast igal pool kiirem olla,» rääks Vettel taktikast.

«Samas meil on mõlemal omad võimalused ja kõik sõltub sellest, et kes suudab viimastel etappidel parem olla. Antud hetkel pean siiski meid ennast meie suurimaks vaenlaseks, mitte Hamiltoni või Mercedest. Kõigepealt peame ise suutma teha kõik hästi ja õigesti, et olla tiitliheitluses sees,» arvas Vettel.

Lõpetuseks lausus Vettel, et tema selle hooaja kõige suurem eksimus juhtus kodusel Saksamaa GP-l, kui ta vihmastes oludes liidrikohalt rajalt välja sõitis, mis andis suurepärase võimaluse Hamiltonile, kes ka Saksamaal etapivõidu võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles