Ramos röövis Davis Cupi poolfinaalidelt tähelepanu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marin Cilic aitas horvaadid edasipääsu lävele.
Marin Cilic aitas horvaadid edasipääsu lävele. Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL / PA Images/Scanpix

Tennise Davis Cupi poolfinaale varjutas US Openi naiste finaalis sündmuste keskmesse kerkinud pukikohtunikule Carlos Ramosele osaks saanud tähelepanu. USA ja Horvaatia matšis võis õnneks siiski Ramose osa kokku võtta sõnadega «ei juhtunud midagi erilist» ning keskenduda sai mängule, kus ohjad haarasid horvaadid.

Marin Cilic kerkis Horvaatia tenniseajaloo kõige edukamaks Davis Cupi mängijaks, viies oma riigi kahe üksikmängu järel 2:0 juhtima. Maailma kuues reket ja äsjaste Austraalia lahtiste veerandfinalist Cilic alistas 6:1, 6.3, 7:6 (5) maailma edetabeli 40. mehe Frances Tiafoe. Seni oli «rahvusrekord» 36 Davis Cupi kohtumist võitnud Ivan Ljubici käes.

Esimeses üksikmängus oli Borna Coric 6.4, 7:6 (4), 6:3 jagu saanud Steve Johnsonist. Horvaatia vajab nüüd Zadaris peetavas matšis veel vaid ühte võitu, et kindlustada edasipääs finaali. Täna peetakse paarismäng ja homme vajadusel veel kaks üksikmängu.

Teises poolfinaalis juhib Prantsusmaa koduväljakul Lille'is Hispaania vastu samuti 2:0. Benoit Paire alistas vigastusega võidelnud Pablo Carreno Busta 7:5, 6:1, 6:0 ja märksa põnevamas teises mängus oli Lucas Pouille 3:6, 7:6 (6), 6:4, 2:6, 6:4 parem Roberto Bautista Agutist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles