Võimas algus: Paide värske täiendus osutus päästvaks jokkeriks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Djermanovic.
Dejan Djermanovic. Foto: Paide linnameeskond

Paide Linnameeskond peab mõne päeva taguse otsusega palgata kogenud sloveen Dejan Djermanovic väga rahul olema, sest uus mees tõi neile kohe 2:1 võidu tähtsas mängus Tallinna Kaleviga.

Avapoolaeg lõppes väravateta viigiga ning teiseks poolajaks tõi Paide peatreener Vjatšeslav Zahoviako väljakule 30-aastase Djermanovici. Koduväljakul mänginud Kalev asus 64. minutil siiski mängu juhtima, kui täpne oli Steve Kingue. Djermanovic vastas aga juba 69. minutil viigiväravaga ning lisas sellele 74. minutil võiduvärava.

Kuna minut hiljem sai Kalevi keskkaitsja Marco Lukka teise kollase ja kokku punase kaardi, hoidis Paide kättevõidetud eduseisu lõpuvileni. Liigatabelis on Paidel nüüd 39 punkti ning püsib lootus jahtida Narva Transi neljandat kohta, mis annaks karikavõistluste sobiva tulemuse korral hooaja lõpul europääsme. Ühtlasi mööduti viiendaks tõustes eile Nõmme Kaljule kaotanud Tartu Tammekast, kes jääb nüüd Paidest punkti kaugusele. Kalev on Tammeka järel seitsmendal tabelireal, kuid Paidest juba 17 punkti maas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles