Ehmatusega pääsenud Liverpool võttis väravavahi kingitused vastu ja jätkab täiseduga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli mängijad Roberto Firmino (keskel), Trent Alexander-Arnold ja Mohamed Salah tähistavad väravat.
Liverpooli mängijad Roberto Firmino (keskel), Trent Alexander-Arnold ja Mohamed Salah tähistavad väravat. Foto: Adrian Dennis / AFP / Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas püsib tabeli tipus Liverpool, kes sai viienda vooru avamängus viienda võidu. Võõral väljakul alistati 2:1 Tottenham.

Liverpool asus Wembleyl peetud mängu 39. minutil juhtima, kui Georginio Wijnaldumi pealöök ületas napilt, aga samas selgelt väravajoone. Ebaõnnestunult tegutses selles olukorras Tottenhami väravavaht Michel Vorm. 54. minutil kasvatas Roberto Firmino külaliste edu ning taas võinuks paremini mängida Vorm, kes lasi postist tagasi põrganud palli näppude vahelt läbi.

Tottenhami lootus tärkas veel kolmandal lisaminutil, kui Erik Lamela ühe värava tagasi lõi, ent lõpuvileni jäänud paari minuti jooksul ei jõudnud Spurs enam Liverpoolil väravale väga ohtlikuks saada. Liidrikohal voorule vastu tulnud Liverpoolist võib teoreetiliselt väravate vahega mööduda kaks meeskonda, kellel nelja vooru järel kirjas samuti täisedu. Chelsea peab selleks aga võitma suurelt Cardiff Cityt ja senine suurüllataja Watford saama kodus jagu Manchester Unitedist.

Kolme võiduga alustanud ja teiste seas Manchester Unitedi võõrsil 3:0 seljatanud Tottenham on seejärel saanud kaks kaotust, sest eelmises voorus jäädi üllatuslikult 1:2 alla Watfordile.

Harry Kane'i ja Joe Gomeze kahevõitlus. Peale jäi lõppkokkuvõttes Gomez, sest Kane väravat ei löönud.
Harry Kane'i ja Joe Gomeze kahevõitlus. Peale jäi lõppkokkuvõttes Gomez, sest Kane väravat ei löönud. Foto: DYLAN MARTINEZ / Reuters / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles