Kümnekesi jäänud Manchester United lõpetas suurüllataja täiusliku seeria

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Smallingu tabamus osutus lõpuks ka võiduväravaks.
Chris Smallingu tabamus osutus lõpuks ka võiduväravaks. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS / Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas alistas Manchester United võõrsil 2:1 Watfordi ja tegi sellega lõpu väljakuperemeeste ilusale seeriale. Watford oli seni võitnud kõik neli sel hooajal kavas olnud kohtumist.

United otsustas mängu saatuse avapoolaja lõpus lühikes aja jooksul, kui 35. minutil lükkas vasakult äärelt tulnud tsenderduse väravasse Romelu Lukaku ning täpselt kolm minutit ja 11 sekundit hiljem lõi nurgalöögi järel palli pöördelt väravasse keskkaitsja Chris Smalling. 65. minutil suutis Andre Gray küll tabamusega vastata, kuid enamaks Watford võimeline polnud.

Ehkki United lõpetas mängu kümnekesi, sest lisaminutitel sai teise kollase ja kokku punase kaardi serblasest poolkaitsja Nemanja Matic, ei vääranud see enam nende võitu. Watford on tabelis 12 punktiga neljandal kohal, viiest mängust kolm võitu ja kaks kaotust saanud United 9 punktiga kaheksandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles