Kontaveit alustas Tokyo tippturniiri võiduga maineka prantslanna üle (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Maddie Meyer / AFP

Anett Kontaveit (WTA 27.) alustas kõrgetasemelist Tokyo tenniseturniiri võiduga, alistades avaringis Kristina Mladenovici (WTA 47.) 6:3, 7:6 (5). 

Seejuures asus Kontaveit teist setti juhtima 3:1, kuid kaotas seejärel kolmel korral järjest oma servigeimi. Seisul 4:5 suutis ta Mladenovici siiski taas ise murda, võitis järgmise geimi ülikindlalt, kuid prantslanna viis kohtumise kiiresse lõppmängu. Kiire lõppmängu võitis Kontaveit 7:5. 

Mladenovici komistuskiviks olid topeltvead. Kui Kontaveit ei teinud ühtegi topeltviga, siis Mladenovicil oli neid tervelt 14. Mõlemad mängijad lõid kolm serviässa. 

Ligi 800 000 dollari suuruse auhinnafondiga Tokyo turniiril on parim asetus maailma teisel reketil Caroline Wozniackil. Maailma esikümne mängijatest on kohal veel Caroline Garcia (4.), Naomi Osaka (7.), Karolina Pliškova (8.) ja Sloane Stephens (9.).

Teises ringis kohtub eestlanna tšehhitari Barbora Strycova (WTA 25.) või Zarina Diyasega (WTA 94.). Kolmandas ringis võib aga vastaseks tulla äsjane US Openi võitja Naomi Osaka. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles