Rahanäljas Mayweather tuleb taas pensionilt välja ja tümitab ilmselt poliitikust vanurit

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao
Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao Foto: JOHN GURZINSKI / AFP

Kui Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao 2005. aastal poksiringis kohtusid, nimetati seda juba ette Sajandi matšiks. Tegelikkuses kujunes võitlus aga farsiks, sest Pacquiao astus ringi vigastatuna ning karjääri jooksul ainult võite tunnistanud ameeriklasele vastu ei saanud. Nüüd plaanivad mehed taas kohtuda.

Vahepealse kolme aastaga on juhtunud nii mõndagi. Mayweather läks pensionile ja tuli sealt siis tagasi, et tümitada mõlemale mehele meeletuid rahasummasid toonud matšis MMA-puuri poksiringi vastu vahetanud Conor McGregorit.

Pacquiaogi käis korraks erus ära, ent naasis siis ringi. Pärast Mayweatherilt saadud kaotust on ta võtnud kolm võitu ja saanud ühe vastuolulise kaotuse. Hetkel kuulub talle WBA keskkaalu meistrivöö.

Mõlemad mehed on ka kolm aastat vanemad – Mayweatheril vaatab passist vastu 41, Pacquiaol 39 eluaastat. Vanus on aga olnud ameeriklase vastu märgatavalt armulisem ja seetõttu tuleb just teda pidada eesootava matši suursoosikuks.

Ametlikult pole kohtumist veel välja kuulutatud, kuid Pacquiao, kes on Filipiinidel ametis senaatorina, andis kodumaa meediale teada, et tõenäosus selleks on väga suur: "Paneme plaanid selle nädala jooksul paika – kas Mayweatheri või kellegi teisega võitlemiseks.”

Mayweather kommenteeris omaltpoolt, et pensionilt naasmise eest ootab teda üheksakohaline ehk vähemalt 100 miljoni dollarini küündiv palganumber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles