Portugali tippklubi naiskond saavutas debüütmängus 28:0 võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darlene de Souza
Darlene de Souza Foto: Lissabon Benfica Facebook

Portugali tippklubi Lissaboni Benfica naiskond tegi sel nädalavahetusel klubi ajaloo esimese kohtumise Portugali naiste jalgpallimeistrivõistlustel. Benfica saavutas debüütmängus uskumatu 28:0 võidu.

Benfica naiskonna jaoks on see esimene hooaeg mängida jalgpalli ametlikes liigades ning nii peab Benfica mängima tugevuselt teises liigas. Avakohtumine Ponte de Frielas'i vastu võideti lausa 28 väravaga.

Juba teisel minutil mängu juhtima asunud Benfica oli poolajaks 16:0 eduseisus ning teisel poolajal löödi veel 12 väravat juurde. Edukaimaks naiseks platsil oli brasiillanna Darlene de Souza, kes lõi kohtumises kaheksa väravat.

Sellest kohtumisest sai ka suurima skooriga kohtumine Portugali täiskasvanute jalgpallimeistrivõistluste ajaloos. Siiani oli suurimaks võiduks 21:0, mille saavutas Lissaboni Sporting 1971. aastal Portugali karikavõistlustel.

Benfica koosseisu kuuluvad mitmed rahvuskoondise jalgpallurid, kuid kuna naiskond pandi kokku alles 2017 aasta lõpus, siis tuleb reeglite järgi naiskonnal alustada mängimist teisest liigast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles