Chelsea poolkaitsja Kante külastas fännide kodu, et nendega õhtustada ja vaadata jalgpalli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N'Golo Kante
N'Golo Kante Foto: Steve Paston/EMPICS Sport

Londoni Chelsea'i superstaar N'Golo Kante sai hakkama enamus tippjalgpallurite jaoks täiesti mõeldamatu teoga. Nimelt liitus Kante õhtusöögiks juhuslikult mošees kohatud perekonnaga ning vaatas nendega koos jalgpallipäeva kokkuvõtet.

Chelsea poolkaitsja Kante kohtus perekonnaga kohalikus mošees, kus pereisa pakkus prantslasele välja plaani süüa koos nende perega õhtust ja vaadata koos Inglismaa kõrgliiga päeva kokkuvõtet(MOTD). Ülimalt viisakana tuntud Kante seda ka tegi.

«Maailmameister, Inglismaa kõrgliiga parim mängijaks valitud poolkaitsja, kahekordne Inglise kõrgliiga võitja liitus möödaminnes meiega, et vaatada meiega koos MOTD pärast mošee külastust. Tõeline näide inimlikkusest. Milline mees,» kirjutas perekonna pea Twitterisse.

Perekonnaga õhtustanud Kante'lt paluti liituda Liverpooli meeskonnaga, keda antud perekond toetab, millele oli Kante omase viisakusega lubanud mõelda. Prantsusmaa koondisega maailmameistriks kroonitud Kante on hetkel Chelsea'is sel hooajal Inglismaa kõrgliigas kaasa kõik kohtumised ja löönud ka ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles