Ivanov alistas Kasahstanis vana tuttava

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Vladimir Ivanov (ATP 808.) alistas Kasahstanis 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril avaringis Aleksandr Igošini 6:2, 6:3 ja pääses teise ringi.

Avaringis oli Ivanovi vastaseks 26-aastane venelane Igošin (ATP 825.), kes on Ivanovile ammune tuttav. Varasemalt on nad kohtunud neljal korral ja kumbki on võitnud kaks kohtumist. Viimati kohtusid nad paar nädalat tagasi Moskvas ja siis jäi peale eestlane 6:4, 6:3, vahendab tenniseliit.

Seekordne mäng kuulus taas Ivanovile. Avasetis kaotas küll Ivanov kohe oma pallingu, aga murdis kohe järgmises geimis tagasi. Igošin võitis veel ühe geimi, kõik ülejäänud läksid eestlasele ja setivõit 6/2.

Teises setis murdis Ivanov neljandas geimis, Igošin murdis küll seitsmendas vastu, aga Ivanov murdis uuesti ja võitis teise seti 6:3.

Murdepallidest realiseeris Ivanov kümnest viis ja Igošin neljast kaks. Venelane oli tõsiselt hädas serviga. Ta lõi küll kuus serviässa, aga tegi 12 topeltviga. Ivanovil õnnestus lüüa kaks serviässa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles