Kalju pääses Kuressaare vastu teistkordselt kõigest ehmatusega

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju jätkab liigas võidukalt
Nõmme Kalju jätkab liigas võidukalt Foto: Raul Mee

Nõmme Kalju oli Eesti Premium liiga viimase ringi esimeses kohtumises taas hädas liiga eelviimase meeskonna FC Kuressaarega, kelle vastu algselt 0:2 kaotusseisu jäädi. Lõpuks suutis Kalju siiski kohtumise 4:2 võita.

Suvel suutis Kalju alistada Kuressaare karikamängus napilt viimastel minutitel löödud väravast. Täna lootsid Kalju mängijad liiga eelviimase võistkonna vastu platsile tulles lihtsamat tööpäeva, kuid ka sel korral ei antud Kaljule midagi kergelt.

Kuressaare oli järjest kaotanud üheksa mängu, mis näitas ilmekalt, et meeskonna vorm kiita ei ole. Üllatuslikult jäi Kalju aga passiivseks ning esimesena jõudsid sihile hoopis Kuressaare mängumehed, kui Sander Seeman Kuressaare 1:0 ette viis.

Kõikide eelduste kohaselt võis oodata Kalju tugevat survet ning kiiret viigiväravat, kuid ootamatult ei äratanud ka kaotusseis Kalju mängijaid ja nii suunas nurgalöögist tulnud palli Kuressaare kaitsja Sander Viira peaga Kalju värava suunas. Sealt sai pall rikošeti omakorda William Gustavo jalast ja maandus Kalju väravavahi Paavel Londaku selja taga.

Poolaja lõpuks suutis Kalju siiski Marko Brtani väravast kaotusseisu vähendada. Teisel poolajal suutis Kalju siiski lõplikult oma paremuse maksma panna – 54. minutil skooris penaltist Maximiliano Ugge, kümme minutit hiljem skooris Igor Subbotin ning lõppseisu vormistas mängukeelust vabanenud Liliu. Kalju võitis lõpuks kohtumise 4:2.

Tabeliseis tänasest kohtumisest palju ei muutunud, Kalju jätkab endiselt liidrina ja vahe teisel kohal oleva Floraga on hetkel juba 10 punkti, kuid Floral on kaks kohtumist vähem peetud. Kuressaarele oli tegu aga kümnenda järjestikkuse kaotusega ning saarlased jätkavad 14 punktiga 9. kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles