Messi aitas kübaratrikiga rekordeid purustades Barcelona võidule

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: JOSEP LAGO / AFP

Meistrite liiga hooaja avas A-alagrupis toimunud kohtumine Hispaania suurklubi Barcelona ja Hollandi meeskonna PSV Eindhoveni vahel. Lionel Messi juhtimisel alistas Barcelona PSV kindlalt 4:0.

Esimese poolaja paremad võimalused olid alguses hoopis PSV-l, kuid Hollandi võistkonna löögid ei tabanud Barcelona värava raame ja nii muutus Barcelona üha ohtlikumaks. Hea olukord oli Luis Suarezil, kui ründaja palli napilt väravast mööda lõi.

Alates 32. minutist algas Lionel Messi pidu – 32. minutil avas ta Meistrite liiga hooaja väravatearve kauni karistuslöögiga, mille ta värava ristnurka keerutas. Teisel poolajal kasvatas Ousmane Dembele teisegi iluväravaga Barcelona eduseisu kahe väravaliseks. 77. ja 88. minutil oli taaskord täpne Messi, kes vormistas Meistrite liiga esimeses kohtumises kohe ka hooaja esimese kübaratriki.

Messi on nüüdseks löönud Meistrite liigas 64 alagrupi mängu jooksu 63 väravat, mis on ka uus rekord. Lisaks sellele oli antud kübaratrikk Messile Meistrite liigas kaheksas, mis teeb temast ka selles arvestuses uue rekordiomaniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles