Video: joonekohtunikku vihmavarjuga visanud fänni pärast jäeti mäng pooleli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aguilar Rodriguez katsub oma veritsevat nägu ja hoiab käes vihmavarju, millega teda visati.
Aguilar Rodriguez katsub oma veritsevat nägu ja hoiab käes vihmavarju, millega teda visati. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas oli peakohtunik sunnitud eile õhtul Granada ja Mallorca vahelise kohtumise katkestama, kuna keegi pealtvaatajatest viskas joonekohtunikku vihmavarjuga.

Granada oli just kodupubliku ees mängu 2:1 juhtima läinud, kui üks pealtvaatajatest viskas joonekohtuniku Aguilar Rodriguezi suunas vihmavarju ning kuna mees ei näinud seda tulemas, sai ta tabamuse vastu nägu ning haav oli nii tõsine, et hakkas veritsema, vahendab ESPN.

Peakohtunik Clos Gomez peatas koheselt mängu, et kohtunikud saaksid väljakult lahkuda ning Rodriguez saaks esmaabi. Umbes 20 minutit hiljem teatas ta, et mäng jääbki pooleli.

«Me oleme täielikus šokis,» tunnistas Granada peatreener Fabricio Gonzalez. «Tavaliselt on fännid meid alati aidanud, kahju, et selline asi juhtus.»

Nüüd ootab Granada Hispaania jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjoni otsust, mis peaks tulema täna. Tõenäoliselt antakse Mallorcale 3:0 võit ning Granadale määratakse ka rahatrahv.

35 aastat madalamates liigades mänginud Granada tõusis selleks hooajaks kõrgliigasse, ent 11 mängu järel ollakse väljalangemistsoonis.

Vaata videot siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles