Klopp PSG alistamisest: paar aastat tagasi arvati, et see on mägi, millel võimatu ronida

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp tähistab Meistrite liiga avakohtumise võitu Jordan Hendersoniga
Jürgen Klopp tähistab Meistrite liiga avakohtumise võitu Jordan Hendersoniga Foto: Andrew Yates / Sportimage/PA Images

Meistrite liiga avamängus teisel lisaminutil löödud väravast 3:2 PSG alistanud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rõõmustas, et enam ei peeta Inglismaa klubi autsaideriks. 

«Meie klubi ägedat arengut näitab tõik, et kui kuuldakse, et Liverpool mängib PSG-ga, ei arvata enam, et meil poleks võimalust. Kaks, kolm aastat tagasi arvati kindlasti, et see on mägi, millel ei saa ronida. See on hea, kuid mõistagi on see siiski raske,» ütles ta pressikonverentsil.

Liverpool läks kohtumist kiiresti Daniel Sturridge'i ja James Milneri väravatest 2:0 juhtima, kuid PSG lõi 40. minutil ühe värava tagasi ning 83. minutil tõi Kylian Mbappe tabloole viigiseisu. Liverpooli võiduvärava lõi teisel lisaminutil Roberto Firmino, kes sai alles nädalavahetusel ränga silmavigastuse.

Roberto Firmino silmavigastus
Roberto Firmino silmavigastus Foto: Craig Mercer / imago/Sportimage

Klopp tõdes, et ei teadnudkas Firmino mängidagi saab. «Eile (esmaspäeval - toim) polnud mingit šanssi, viimasel treeningul samuti mitte ja siis ta tuli hommikul minu juurde ja ütles: «Kõik on korras! Saan oma silma lahti teha!» See oli väga tore hetk,» rõõmustas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles