Eesti tihedaima kasutusega jalgpalliväljak saab kauaoodatud uue katte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora ja Paide Linnameeskonna kohtumine Sportland Arenal.
Flora ja Paide Linnameeskonna kohtumine Sportland Arenal. Foto: Eero Vabamägi

Lilleküla jalgpallikompleksi kunstmuruväljak ehk Sportland Arena saab uue ja kvaliteetse väljakukatte. Staadion saab pärast uue katte paigaldust ja testimist eelduste kohaselt FIFA Quality Pro sertifikaadi.

«Esmakordselt Eestis võtsime üles nii täitekummi kui ka liiva ning otsime kasutatud kattele taaskasutamiseks huvilisi,» sõnas Eesti Jalgpalli Liidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja. «Oma ala eksperdid on testinud elastset aluskihti ning jätkame uue katte paigaldusega sel nädalal. Uus kate saab paigaldatud hiljemalt 30. septembriks.»

Viimati vahetati väljaku katet 2011. aastal. A. Le Coq Arena kõrval asuv kunstmuruväljak ehitati 2003. aastal ning alates 2006. aastast on see kandnud Sportland Arena nime. Tänavu ehitati väljaku kõrvale ligi 1200-kohaline tribüün. Altküttega väljakut saab kasutada aastaringselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles