Mourinho tänase vastase kunstmuruväljakust: sellel mängi nagu Federer

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer on jalgpalli mängimist tenniseväljakul proovinud. Kuidas õnnestub aga Manchester Unitedil jalgpallimäng kunstmurul?
Roger Federer on jalgpalli mängimist tenniseväljakul proovinud. Kuidas õnnestub aga Manchester Unitedil jalgpallimäng kunstmurul? Foto: Yasuyoshi Chiba / AFP / Scanpix

Täna Meistrite liigas Berni Young Boysiga kohtuva Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ei olnud rahul asjaoluga, et mäng peetakse kunstmurul. Seetõttu jättis portugallane näiteks koosseisust välja Antonio Valencia, sest kartis, et äsja põlvevigastusest paranenud äärekaitsja tervisele ei pruugi kunstkattel mängimine hästi mõjuda.

Samas märkis Mourinho, et kui Unitedil ei õnnestu Young Boysi vastu kolme punkti saada, pole kunstmuru mingi vabandus. «Ma ei taha seda õigustust kasutada, eriti enne mängu. Oleme Šveitsis, kust on pärit üks kõigi aegade paremaid tennisemängijaid,» viitas ta Roger Federerile.

«Küllap ei taha ka tema vahel mõnel väljakukattel mängida, aga peab mängima ja peab võitma. Kõik teavad, et tal on lemmikväljakud, aga ta peab võitma ka teistel väljakutel, mis talle ei istu. Sama peame tegema meiegi,» selgitas Mourinho.

Eelmisel hooajal jõudis United Meistrite liigas 16 parema hulka, ent kaotas seal kahe mängu kokkuvõttes 1:2 Sevillale. Tänavu ollakse ühes alagrupis Young Boysi, Valencia ja Torino Juventusega, kelle ridades naaseb Old Traffordil seal aastaid veetnud ja muuhulgas meeskonna Meistrite liiga võiduni aidanud Cristiano Ronaldo.

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho tahab kevadise kaheksandikfinaali häbi maha pesta.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho tahab kevadise kaheksandikfinaali häbi maha pesta. Foto: Frank Augstein / AP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles