Video: Liverpooli tähtründaja lollitas 222-miljoni-meest Neymari koolipoisi kombel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymari (paremal) ja PSG õhtu kujunes õnnetuks.
Neymari (paremal) ja PSG õhtu kujunes õnnetuks. Foto: Peter Byrne / PA Wire/PA Images/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga avapäeva ühe põnevama mängu pakkusid kevadine finalist Liverpool ja ihaldatud tiitli nimel viimastel aastatel meeskonna koostamisse sadu miljoneid eurosid investeerinud Paris Saint-Germain. Liverpool jäi peale 3:2 ning lisaks valiti nende ründaja Sadio Mané trikk Neymari vastu mängudeõhtu parimaks soorituseks.

Senegallane tõmbas mullu suvel 222 miljoni euro eest PSG ridadesse liitunud brasiillasele mütsi pähe avapoolajal. 0:2 kaotusseisust 2:2 viigini jõudnud PSG jaoks kujunes õhtu lõpp mõruks, sest esimesel lisaminutil lõi Roberto Firmino kodumeeskonna võiduvärava.

Lisaks Manéle jäi brasiillane aga hätta ka James Milneri vastu, kes talle ühes olukorras nii jõuliselt ja otsustavalt keha andis, et Neymaril polnud lootustki pallini jõuda. Ka Milner ei jätnud olukorda sotsiaalmeedias mainimata, torgates pildiallkirjas: «Kukilkandmise võistlusele tuli eile päris palju rahvast #hinnalinepartner #äratedamahapilla #oih»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good crowd for the piggyback race yesterday ? #expensivepartner #dontdrophim #oops

A post shared by James Milner (@jamesmilnerofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles