Flora tümitas Paidet, Tulevik noppis pealinnast hinnalised võidupunktid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora ründaja Rauno Alliku.
Flora ründaja Rauno Alliku. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliigas said suure võidu kirja nii Tallinna Levadia kui ka Flora, püsimajäämise nimel peetavas võitluses lisas Viljandi Tulevik aga tabelisse ülitähtsad kolm võidupunkti.

Levadia alistas kindlalt 4:0 tabeli viimase meeskonna Pärnu Vapruse. Pealinnameeskonna väravate eest hoolitsesid kaks korda täpne olnud Mark Oliver Roosnupp, penalti realiseerinud Dmitri Kruglov ja Kirill Nesterov.

Konkurendile ei jäänud alla ka Flora, kes kloppis Paide Linnameeskonda koguni 7:2. Koduväljakul alustati tormiliselt, sest 3. minutil realiseeris Zakaria Beglarišvili penalti ja andis 6. minutil söödu Rauno Allikule, kes tegi seisuks juba 2:0. 22. minutil kasvatas Mark Anders Lepik florakate edu veelgi. Enne poolaja lõppu lõid Maksim Gussev ja Markus Poom neljanda ja viiendagi värava.

Teise poolaja alguses rõõmustas Yann Michael Yao korraks küll ka Paidet, ent kohe vastas Gussev sellele Flora kuuenda tabamusega. Dejan Djermanovici tabamus tõi tabloole tenniseskoori meenutava 6:2, viimane sõna jäi aga siiski Florale, sest Poomi teine värav selles mängus vormistas lõppskooriks 7:2. Eile Kuressaaret võitnud Nõmme Kaljul on liidrina tabelis 70 punkti, mängu vähem pidanud Floral on 63 ja neile järgneval Levadial 62 silma.

Tabeli teises pooles kirjutas ülitähtsad kolm punkti tabelisse Viljandi Tulevik, saades võõrsil 2:0 jagu Tallinna Kalevist. Herol Riiberg avas 15. minutil skoori ja 41. minutil kahekordistas Rainer Peips külaliste edu. Tulevikul on nüüd 20 punkti, millega ollakse 22 punkti kogunud Kalevi järel jätkuvalt 8. kohal. Tähtis on aga see, et hetkeseisuga üleminekumängudele minevat Kuressaaret edestatakse juba kuue ning viimasel real olevat Pärnu Vaprust seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles