Reali peatreener Lopetegui: me pole rahul, aga oleme õnnelikud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Julen Lopetegui.
Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Julen Lopetegui. Foto: Juan Medina / Reuters

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Julen Lopetegui oli pärast Meistrite liiga avamängu õnnelik, kuid mitte sajaprotsendiliselt rahul. Koduväljakul saadi Isco, Gareth Bale’i ja Mariano väravatest 3:0 jagu mullu poolfinaali jõudnud Romast.

«Me mängisime Meistrite liigas hea mängu tugeva meeskonna vastu, kes oli möödunud hooajal ühe värava kaugusel finaalist. Nad lülitasid alagrupiturniiril konkurentsist Madridi Atletico ja play-off’is Barcelona. Lisaks parandas Roma sellel aastal oma meeskonda,» jagas Reali juhendaja mängujärgsel pressikonverentsil Roma suunas kiidusõnu.

Ta jätkas: «Keeruline mäng ja ma arvan, et me mängisime hästi ja väärisime kolme punkti. Lõime palju võimalusi ja oleme õnnelikud. Me ei saa veel rahul olla, sest Meistrite liiga just algas, aga oleme õnnelikud.»

Reali avavärava lööja Isco märkis, et nad oleksid pidanud isegi rohkem skoori tegema, sest Real sooritas koguni 30 pealelööki. «Olen meie tulemuse ja hea esituse üle õnnelik, aga me oleksime pidanud rohkem väravaid lööma,» sõnas ründav poolkaitsja. «Mäng oli hea, aga oleksime saanud paremini kontrollida. Aga siiski liigume õigel rajal.»

Tegu oli Lopetegui esimese mänguga Meistrite liigas Reali peatreenerina. Lisaks valitsevale meistrile Realile ja Romale kuulub G-alagruppi veel Moskva CSKA ja Plzeni Viktoria, kes leppisid avamängus 2:2 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles