Ronaldo karistus ootab kohtuniku raporti järel

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane kaart tõi Cristiano Ronaldo silmi pisarad.
Punane kaart tõi Cristiano Ronaldo silmi pisarad. Foto: HEINO KALIS/REUTERS/SCANPIX

Cristiano Ronaldo tegi eile õhtul Juventuse särgis oma debüüdi Meistrite liigas. Ja sai pärast pooletunnist mängu dušši alla. Portugallasele tõi punase kaardi Valencia mängumehe Jeison Murillo suunas teele saadetud jalalöök ja selle peale kukkunud kaitsja peast haaramine.

Kohtunik Felix Brych näitas Ronaldole punast kaarti ja viimane jätab kindlasti vahele Juventuse järgmise mängu Torinos Berni Young Boysiga. Otse saadud punasele kaardile järgneb aga harilikult veidi pikem karistus – kaks või kolm mängu tribüünil. Videokordused näitasid samas, et kuigi Ronaldo käitus ebasportlikult, polnud tema liigutused nii vägivaldsed, et vääriksid nõnda pikka mängupausi. Juventus kavatseb igasuguse pikema karistuse ilmselt apelleerida.

PA Sport kirjutab, et UEFA ei ole Ronaldo juhtumit veel arutama hakanud, sest selleks vajavad nad esmalt Brychi ametlikku raportit. Sakslane ise Ronaldo poolt korda saadetut ei näinud ja usaldas punase kaardi näitamisel oma assistente.

Juventus peaks apellatsiooni UEFAle esitama enne Meistrite liiga kolmandat mängupäeva. Just siis on kavas Ronaldo jaoks emotsionaalselt kõige olulisem mäng, sest Juventus sõidab külla tema endisele koduklubile, Manchester Unitedile. Just Old Traffordil kasvas Ronaldo poisist superstaariks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles