Lõbus Postimehe video: Federer ja Djokovic õpetavad äsja isaks saanud Isnerit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tippsportlase elu tähendab palju reisimist. Tennisist John Isner sai möödunud laupäeval esimest korda isaks, kui abikaasa Madison tõi ilmale pisitütre Hunter Grace’i. Nüüd on ameeriklane aga juba taas võistluskarusellil, kui osaleb Laver Cup turniiril, kus võtavad mõõtu Euroopa ja muu maailma tiimid. Võistluse vahele saab Isner kolleegidelt ka ohtralt nõuandeid.

«(Isneril) on suured käed – ja tuleb tegeleda väikese mähkmega – ehk tal saab olema päris keeruline,» naeris kolleegi üle Roger Federer. «Aga muidugi olen ma valmis andma nõu, kui tal midagi vaja on. Laste saamine on maailma kõige imelisem asi, nii et palju õnne, John!»

«Ilmselgelt teab Roger teemast veidi rohkem, kuna tal on neli last. Mul on kaks ja käed-jalad tööd täis, aga see on lihtsalt kõige imelisem asi,» lisas Novak Djokovic. «Ma olen väga uhke nende tulemuste üle, mida olen viimaste kuudega saavutanud ja see on olnud imeline retk. Aga samas, kui ma koju jõuan, on mul täita teistsugune roll. Ma pean reketi käest panema ja see ilu viibki kõik tasakaalu.»

Isner on enda sõnul saanud seni uue ilmakodaniku kõrval väga kenasti hakkama. «Ma kuulsin, et esimesel nädalal magavad nad üpris kenasti ja nii tõesti ka läks ja olen saanud isegi ohtralt magada,» muheles ta. «Nii et hetkel tunnen end värskelt ja olen turniiriks valmis. Aga küsige minult nädala pärast ja te ei saa sama vastust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles