Verstappen Alonso Red Bulli palkamise võimalikkusest: ta polnud isegi mitte valikute hulgas

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Red Bulli Vormel 1 meeskonna piloot Max Verstappen lükkas ümber kuulujutud, seoses Red Bulli sooviga Fernando Alonso oma meeskonda sõitma meelitada.

Alonso teatas, et antud hooaeg jääb tema jaoks Vormel 1 sarjas viimaseks ja aastal 2019 teda enam sõitmas näha ei saa. Hispaanlaselt uuriti tõestust väite kohta, mille põhjal oli alust arvata Red Bulli soovi Alonso oma ridadesse värbata. Kuigi väidetavalt oli pakkumisi tehtud lausa mitu tükki, ei öelnud Alonso nende kohta otseselt midagi.

Siiski mainis hispaanlane ära, et teda kutsuti oma karjääri jooksul üle kuue korra Red Bulli meeskonda sõitma, millega aga Red Bulli meeskonna pealikud Christian Horner ja Helmut Marko ei tahtnud nõustuda, kuna nende mäletamist mööda pole Alonsot meeskonda kutsutud juba üle kümne aasta.

Kui alguses hakati Red Bulli meeskonda Verstappeni kõrvale teist sõitjat otsima, oli hollandlane Alonso koha pealt küllaltki salakaval Nüüd on ta avalikult välja öelnud, et Alonso liitumist ta ei oodanud: «Alonso polnud kunagi isegi mitte valikute hulgas tulevaks hooajaks, seda ma võin teile kinnitada.»

Uueks hooajas palgati Verstappeni kõrvale Pierre Gasly. «Mina usun, et ma saan Pierrega vägagi hästi läbi ja mulle tundub, et meeskond on selle peale ka mõelnud. Olen tõeliselt õnnelik teadmisega, et Red Bull valis välja just tema,» vahendab GPfans Verstappeni sõnu.

Eeldatavasti hakkab Alonso uuel hooajal sõitma IndyCar-i sarjas, kuid tema väljaütlemised Toyota ja Honda mootorite kohta võivad saada takistuseks, kuna enamus IndyCari sarjas sõitvatest masinatest kasutavad just nende toodangut ja nii ka McLaren, kes selles sarjas Alonsost huvitatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles