Modricit ja Lovrenit ähvardab valetunnistuste andmise eest viie aasta pikkune vanglakaristus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren ja Luka Modric
Dejan Lovren ja Luka Modric Foto: Marko Prpic/PIXSELL / PA Images

Horvaatia koondislased Luka Modric ja Dejan Lovren on saanud kaela süüdistused seoses valetunnistuste andmisega Horvaatia spordiagendi Zdravko Miamci kohta.

Mamic mõisteti käisoleva aasta juunis süüdi seoses illegaalse raha teenimisega jalgpallurite üleminekute pealt. Väidetavalt puudutavad antud süüdistused ka üleminekuid Luka Modrici ja Dejan Lovreni osas. Modric liikus 2008. aastal Tottenhami ja Lovren 2010. aastal Lyoni, vahendab Independent.

Nüüd teatati kohtus, et Lovren ja Modric said ülemineku käigus 50% summast omale, millest nad omakorda suure osa Mamicile edastasid. Mamic sai selle eest kuue ja poole aasta pikkuse vanglakaristuse. Enne karistuse kandmist põgenes Mamic aga Bosnia ja Hertsegovinasse, kus teda tabatud ei ole.

Nüüd süüdistatakse antud olukorras ka Lovrenit ja Modricit, kes on väidetavalt mõlemad Mamici kohta andnud valetunnistusi. Hetkel pole kindel, millal algab kohtumenetlus, aga süüdimõistmise korral võivad nii Lovren kui Modric saada karistuseks viie aasta pikkuse vanglakaristuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles