Arsenali ründestaari Aubameyangi isa hakkab poega treenerina juhendama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang Foto: MIKE HUTCHINGS / REUTERS

Maailma tippu kuuluva Pierre-Emerick Aubameyangi isa Pierre Francois koos kaasmaalase Daniel Cousin'iga võtavad üle Gaboni rahvuskoondise juhendamise, mis tähendab, et Arsenali tähte hakkab koondises juhendama tema isa.

Aubameyang ja Cousin saavad võidetavalt koodises peatreeneritena võrdse rolli ning nende eesmärgiks on viia Gabon 2019 aastal Aafrika meistrivõistluste finaali.

«Pärast antud olukorrale hinnangu andmist, otsustasime Gaboni jalgpallitreenerite ja erinevate ametnikega ühiselt sellise otsuse vastu võtta. Nii saavad meie koondise uuteks peatreeneriteks Perre Francois Aubameyang ja Daniel Cousin. Lisaks neile töötab koondisega ka Francols Amegasse,» vahendab BBC Gaboni jalgpalliliidu sõnumit.

«Nii asuvad koondist juhendama kolm endist rahvuskoondise jalgpallurit, kes seda täielikult väärivad. Nende teadmiste abil loodame olla vägagi konkurentsivõimelised ja nende taktikaliste kogemuste abil on meil lootust olla paremad, kui kunagi varem,» oli Gaboni jalgpalliliidu sõnum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles