Ronaldot kaitsta üritanud Can sattus skandaali seoses naiste diskrimineerimisega

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emre Can
Emre Can Foto: HEINO KALIS / REUTERS

Juventuse poolkaitsja Emre Can on sattunud suurde segadusse seoses naiste diskrimineerimisega. Can ise seletab, et ta ei mõelnud kuidagi naisi alandada.

Kolmapäeval toimunud Meistrite liiga kohtumises Juventuse ja Valencia vahel sai Cristiano Ronaldo väljakul hakkama ebasportliku liigutusega, kui tiris maas istunud Valencia kaitsja Jeison Murillo juukseid. Selle eest sai Ronaldo ka punase kaardi ning teda võib oodata pikem mängukeeld.

Antud olukorda kommenteeris pärast mängu teravalt Can kes lausus: «Me ei ole mingid naised, tulime platsile ikkagi jalgpalli mängima.» Sellepeale hakkas poolkaitsja saama palju süüdistusi naiste diskrimineerimise suhtes ning Cani sotsiaalmeedia kanaleid sooviti sulgeda.

Hiljem vabandas aga Can oma väljaütlemise pärast. «Kõik kes mind teavad, mõistavad, et ma austan naisi väga. Kui ma selle lause välja ütlesin, et mõelnud ma kedagi solvata ega alandada kuidagi naisi või naiste jalgpalli,» vahendab BBC Cani sõnu. 

«Minu idee oli seletada olukorda lahti, et kaitsta meeskonnakaaslast valesti tehtud otsuse eest. Ma vabandan südamest kõigi eest, keda need laused solvasid,» lausus Can.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles