Video: Sappinen lõi Hollandis taas värava, kuid kümnekesi jäänud koduklubi kaotas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen.
Rauno Sappinen. Foto: Marko Saarm

Jalgpalli Hollandi esiliigas sai taas jala valgeks suvel Florast sinna suundunud Rauno Sappinen. Paraku ei suutnud enamiku mänguajast kümnekesi platsil olnud Den Bosch kodus vastu seista Almere City survele ja kaotas 1:4.

Kodmeeskond jäi vähemusse juba 9. minutil, kui punase kaardi sai kaitsja Sam Kersten. Sama olukorra järel avas Niek Vossebelt penaltist skoori. Ent juba 18. minutil vastas viigitabamusega Sappinen ja 1:1 seisul mindi ka poolajapausile.

Vaata väravat siit.

Teisel poolajal pani Almere meeskond siiski ülekaalu lõpuks maksma. 65. minutil viis Vossebelt õhtu teise väravaga külalised uuesti ette, 78. minutil tegi Youri Loen seisuks 3:1 ja 89. minutil Ricardo Kip lõppskooriks 3:1. Sappinen vahetati 70. minutil puhkama. 22-aastane eestlane on nüüd löönud Eerste Divisies juba kolm väravat, olles platsil käinud kõigis kuues senipeetud liigakohtumises. Kui neist esimeses sekkus ta vahetusest, siis viies järgmises on kuulunud algkoosseisu.

Den Bosch on liigatabelis 20 meeskonna konkurentsis 13. real, kuuest mängust on kogutud seitse punkti. Almere City on 13 punktiga neljas, liidrist Go Ahead Eaglesist kahe punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles