Video: Djokovic kostitas paarismängupartnerit Federeri obadusega, ässad said lüüa

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federeri ja Novak Djokovici ei näe just iga päev samal pool võrku.
Roger Federeri ja Novak Djokovici ei näe just iga päev samal pool võrku. Foto: MATTHEW STOCKMAN / AFP / Scanpix

Kui naiste tenniseparemik on kogunenud Jaapani ja Hiina turniiridele, siis mehed löövad kaasa Chicagis toimuval Roger Federeri poolt ellu kutsutud lõbusal Laver Cupi turniiril. Muuhulgas nägi seal tänavu ühel pool võrku Novak Djokovici ja Federeri ennast.

Teist aastat peetavas Euroopa ja muu maailma vahelises mõõduvõtus mängisid Djokovis ja Federer paarismängu Jack Socki ja Kevin Andersoni vastu ning kaotasid 7:6 (5), 3:6, 6:10. Mängu omalaadne tipphetk leidis aset siis, kui Djokovic tabas selja tagant palliga partnerit Federeri, õnneks mitte kõvasti.

Avapäeva järel juhib Euroopa meeskond siiski kindlalt 3:1, sest üksikmängudes oli Grigor Dimitrov 6:1, 6:4 parem Frances Tiafoest, Kyle Edmund alistas 6:4, 5:7, 10:6 Socki ja David Goffin sai 6:4, 4:6, 11:9 jagu Diego Schwarzmanist. Täna tulevad Euroopa poolel üksikmängudes väljakule Alexander Zverev, Federer ja Dimitrov, muu maailm paneb neile vastu John Isneri, Nick Kyrgiose ja Andersoni. Päeva lõpetab paarismäng, kus kohtuvad Goffin-Dimitrov ja Sock-Kyrgios.

Rod Laveri karikas on Federerile kuuluva kompanii osalusel teist aastat korraldatav kolmepävane miniturniir, kus teineteiselt võtavad mõõtu Euroopa ja muu maailma paremad mängijad. Avapäeval saab iga võidu eest tabelisse ühe, teisel päeval kaks ja kolmandal kolm punkti, võidab esimesena 13 punkti täis saanud meeskond. Mullu lõppes Prahas peetud turniir Euroopa meeskonna 15:9 võiduga. Meeskondade kaptenid on tenniselegendid Björn Borg ja John McEnroe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles